6 thoughts on “Elokuvakokoelman Läpikäyntivideo: W

  1. Hei, tämähän on hyvää settiä! Vaikka nyt vain alkua vähä ehtikin näkemään. Paremmalla ajalla lisää! Ja muuten voi kilin vittu tuota Lootaa taas, yritän kovasti saada moderaattorin kiinni. Vai joko se on uuden Lootan aika tullut, saa nähdä.

    Liked by 1 henkilö

    1. Jaa, hauska tappa vanha tuttu! Kiva jos toimi, en ole näitä Lootassa markkinoinut kun aika paljon samoja mielipiteitä sinne tulee yleensä höpöteltyä kuitenkin, mutta onhan siinä tietysti eri muoto sitten jos ei muuta. Ja joo, ikävältä taas vaikuttaa lootan tilanne noin muutenkin. Toivottavasti se nyt vielä nousisi kuin feenix tuhkista…

      Tykkää

  2. Jooh, oli kyllä hyvä, tod pitää katsella lisää. Laitetaan nyt samalla tieto, että tavoitinpa sittenkin Koirasotilaan ja sanoi tänään katsovansa konepellin alle. Eli ainakin tiedossa on tilanne siellä, se on jo isoa edistystä. Jospa se siitä taas pystyyn saadaan.

    Liked by 1 henkilö

  3. Välitetään nyt edelleen tietoa, kun kerran aloitinkin… foorumista ei vikaa löytynyt, joten Doggy S laittoi sinne palveluntarjoajalle viestiä. Ei vielä vastausta. Saa nähdä sitten, voiko se kaista olla loppunut vain tältä kuulta ja että huomenna taas pelaisi. Pian se selviää, olisipa kiva.

    Tykkää

    1. Joo, se olisi tietysti optimi jos itsestään alkaisi toimia. Tosin vähän hassua jos tämä kuu niin paljon kaistaa syönyt, kun ei siellä nyt kai niin hirveän aktiivisia olla kuitenkaan oltu.

      Tykkää

Jätä kommentti