3 thoughts on “Kotivideopulkka #11

  1. Ja vielä yksi ilmoitus täysin ohi aiheen. Tuonne kuun puoliväliin asti ajattelin katsella, ja jos ei vielä silloinkaan näy mitään merkkejä foorumin heräämisestä henkiin (eipä ole taas mitään kuulunut päiväkausiin), niin silloin lähtee käyntiin uuden rakentaminen. Lokakuuhun mennessä joka tapauksessa olisi tarkoitus saada paikka pystyyn, sikäli kun se meikäläiseltä onnistuu…. nimeksi olisi tulossa sama, samoin osoitteeksi, paitsi .fi-päätteellä. Että jos ei nyt muuten asia järjesty, niin tervetuloa silloin uuteen Lootaan ja toivottavasti vähintään vanhat tutut saataisiin mukaan!

    Liked by 1 henkilö

    1. No hienoa kuulla että intoa edelleen löytyy – ja joo, ilman muuta uuteen osoitteeseen sitten könyän paikalle. Olisihan se toki hauska jos vanha saataisiin pystyyn ettei kaikki vanhat läpät katoa mutta toisaalta kun siellä niitä ongelmiakin aina välillä tuntuu olevan, niin parempi tietysti sitten näin. Eli tapaamisiin, muodossa tai toisessa.

      Tykkää

    2. Hoi, Exä! Jos näet tämän: yritin kirjoittaa uuteen Lootaasi mutta sanoi, että sinun vissiin pitää hyväksyä postaukseni. En tiedä saatko näitä juttuja muutettua sieltä jostain tai jotain…

      Tykkää

Jätä kommentti